Alles heeft zijn prijs.

U kent het verschil tussen het winkelconcept van bijv. ALDI en bijv. Delhaize. Een beperkt assortiment industrieel voorverpakte artikelen uit een doos, op een pallet incl. ruime wachttijden aan de kassa of een ruime supermarkt met een groot aantal artikelen in fraaie rekken, voldoende personeel en versafdelingen, waar een keur van artikelen vers voor u kan worden afgesneden. Het verschil vindt u terug in een meerprijs, die u betaalt voor de producten. Keuze, kwaliteit en service dragen kosten en hebben daarom hun prijs.

DeliKaas Express mag u zien als uw persoonlijke kaasleverancier. De keuze is niet zo groot als in een Carrefour of GB, maar u krijgt een specialist voor de deur met een selectie verse producten van de hoogste kwaliteit. Naar uw wensen wordt uw kaaskeuze afgesneden. Lekker dikke plakken belegen Gouda 48+ of liever wat dunner gesneden 35+ kaas. U vraagt en DeliKaas Express verzorgt uw wens.

De meerkosten van hoge kwaliteit en service proberen we redelijk te houden.
En als u de prijs wil vergelijken, doe dat dan op goede gronden. Vergelijk niet alleen prijzen, maar ook kwaliteiten. Vacuum verpakte jonge Gouda uit de supermarkt zal goedkoper zijn dan vers gesneden Noord-Hollandse (Beemster!) Gouda van DeliKaas Express.
Ook een notenmix met ca. 50% kleine donkere rozijnen zal zeker goedkoper zijn dan de rijke notenmix van DeliKaas Express.

Normaal gesproken zal DeliKaas Express bij vergelijkbare kwaliteit goedkoper zijn dan andere aanbieders. De service bij u voor de deur krijgt u er dan gratis bij.